Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Emulsie Mengapparaat KF 2000

Voor plaatsing op jerrycans en vaten

Overal waar emulsies in een exacte verhouding en homogeen moeten worden gemengd met water, is de  KF 2000 een onmisbaar apparaat! FK 2000 is geschikt voor directe montage op een vat of op een jerrycan. KF 2000 is een voordelig apparaat, dat zeer eenvoudig te bedienen is. Nadat de waterleiding en de concentraat aanzuigleiding zijn aangesloten kan met behulp van bijv. een handrefraktometer de gewenste oplosverhouding eenvoudig worden ingesteld. Met een naaldventiel is de gewenste mengverhouding traploos in te stellen binnen een breed bereik van 1 – 16 %. De juiste mengverhouding moet door middel van een handrefractometer gecontroleerd worden (door Hagoort leverbaar).

  Download Productblad

Terug