Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

High Speed Superfine Spindle Oil

Hydraulische olie HLP-D in viscositeitsklasse ISO VG 32 / 46 / 68

Eigenschappen

High Speed Superfine Spindle Oils zijn fijn gefiltreerde HLP-D hydraulische oliën volgens DIN 51 524/T2. De oliën komen overeen met de zuiverheidsklasse volgens ISO-norm, niveau 15/13/10. De vloeistof heeft een hoge thermische stabiliteit.  Door de hoogwaardige additievering hebben de High Speed Superfine Spindle Oils uitstekende anti-slijtage en anti-corrosie eigenschappen verkregen en hebben ze een goede detergerende en dispergerende werking

Verdere eigenschappen:

  • Hoge thermische stabiliteit;
  • Toevoegingen om de verouderings-stabiliteit te verhogen;
  • Zeer fijn gefiltreerd volgens de zuiverheidsklasse 15/13/10 (ISO 4406);
  • Uitstekende anti-schuim eigenschappen;
  • Dispergerende eigenschappen;
  • Detergerende werking;
  • Hoge EP eigenschappen.

Gebruik

Door de hoge zuiverheidsgraad worden deze hydraulische oliën vooral ingezet in lagers van motor- en hoogfrequent spindels. Direct vanuit de verpakking toevoegen aan de centrale smering zonder gebruik te maken van hulpmiddelen of toevoegmiddelen. Men moet erop letten dat tijdens het vullen geen vervuiling (zoals restolie) kan komen in de verpakking. Na het vullen de verpakking zorgvuldig sluiten.

Visc. 40°C mm²/s: 32/46/68
Vlampunt °C : 210
S.g.20°C kg/dm3: 0,8

Verpakking

10 en 20 ltr. jerrycans.

  Download Productblad

Terug