Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

HSM 306-5 en HSM 306-8

Slijp- en hoonolie

  • Metaalbewerkingsolie voor slijp- en hoonbewerkingen
  • Chloorvrij
  • Verkrijgbaar in de viscositeiten 5 en 8 mm²/sec

Eigenschappen

Slijpolie HSM 306-5 en -8 zijn vervaardigd uit gehydrateerde, extreem aromaten arme minerale oliën en hoge druk (EP) toevoegingen. De vloeistoffen onderscheiden zich door hun uitstekende lucht afscheidings-vermogen, lage schuimontwikkeling en een neutrale geur.

Gebruik

HSM 306 oliën zijn speciaal samengesteld voor hoon- en slijpbewerkingen van gietstukken en kort spaangevende materialen. Tevens hebben deze oliën zich bewezen bij de bewerking van aluminium- en magnesiumlegeringen. Voor het werken met hoge snij-snelheden en voor het slijpen van gereedschappen met diamantschijven zijn deze oliën ook zeer geschikt.

Visc. 40°C mm²/s: 4,3 / 7,8
Vlampunt °C : 128 / 165
S.g.20°C kg/dm3: 0,83 / 0,87

Verpakking

Vaten à 50 ltr. en 180 ltr.

  Download Productblad

Terug