Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Jokisch Bio Reiniger

BIO REINIGER is een hooggeconcentreerd, wateroplosbaar, reinigings koncentraat.
Het verwijdert probleemloos oliën, vetten en eiwitten (vliegenpoep, bloed, etc.) van metaal, hout, kunststof, textiel en aanverwante materialen.

Eigenschappen

BIO REINIGER is een hooggekoncentreerd, wateroplosbaar, reinigings koncentraat.
Het verwijdert probleemloos oliën, vetten en eiwitten (vliegenpoep, bloed, etc.) van metaal, hout, kunststof, textiel en aanverwante materialen.
Het product kan als ontvettings alternatief voor CKW, FCKW en andere oplosmiddelen in de metaalindustrie algemeen ingezet worden.
JOKISCH® BIO REINIGER bevat een speciale anti corrosie inhibitor voor korte bescherming tegen corrosie.
Universeel inzetbaar in onderdelen-wasmachines en reinigers, ultrasoon-baden, hoge-drukreinigers of d.m.v. handvernevelaars en kwast.
Het product kan tot 90°C verwarmd worden waardoor de reinigende werking enorm wordt verhoogd.
JOKISCH® BIO REINIGER kan, afhankelijk van aard en soort vervuiling, ingezet worden met een oplosverhouding tot 1:100 met water (aluminium, koper en zink vanaf 1 : 30)
De inwerktijd is afhankelijk van de soort vervuiling; Zo kan een lichte olievervuiling in 30 tot 120 sec. koud verwijderd worden en dikke vetlagen hebben een langere inwerktijd nodig: hoe langer de BIO REINIGER kan inwerken des te eenvoudiger is de vervuiling te verwijderen. Een combinatie van verhoogde temperatuur en beweging zal en inwerktijd aanmerkelijk verkorten.

  Download Productblad

Terug