Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

LB 100 VLOEIBAAR EXTRA

Anti Lasspat vloeistof, klaar voor gebruik

  • Milieuvriendelijk lasspat scheidingsmiddel
  • Siliconenvrij
  • Geen schadelijke oplosmiddelen
  • Geen spuitbus
  • Klaar voor gebruik
  • Dun opbrengen met een handsprayer

Eigenschappen

Lasspat vloeistof LB 100 VLOEIBAAR >>EXTRA<< verhindert het vastbranden van lasspatten op de werkstukken en lasmal bij alle materiaalsoorten; Lasslakken zijn eenvoudig te verwijderen, ook bij V-lassen. Het schoonmaken van de las wordt tot een minimum beperkt waardoor een enorme kostenbesparing gerealiseerd wordt. Lasspatten vallen van het product of lasmal af of zijn eenvoudig met een doek te verwijderen. LB 100 VLOEIBAAR is bovendien in te zetten bij het puntlassen aangezien de contact-electroden niet vastbranden. LB 100 VLOEIBAAR >>EXTRA<< levert een enorme kostenbesparing ten opzichte van spuitbussen, bovendien heeft men geen (chemisch) afval, geen gevaarlijke en geen brandbare producten of reacties zoals bij de meeste lassprays met drijfgassen. Restanten zijn eenvoudig en goed te verwijderen met lauw/warm water of met een alkalisch ontvettingsmiddel waardoor geen problemen bij nabehandelingen zoals galvaniseren, zwarten en lakken.

Gebruik

Opbrengen met onze handsprayer (in kunstof of aluminium uitvoering) of met onze navulbare spuitbus met perslucht als ‘’drijfgas.’’

Oplosverhouding: Niet verdunnen.

Voor een optimale werking slechts een dunne filmlaag opnevelen.

Verpakking

Jerrycans van 5 ltr, 10 ltr en 25 ltr.
Vaten à 60 ltr en 220 ltr.

Ook verkrijgbaar als concentraat of in spuitbus zonder drijfgas volgens het
2 kamersysteem met perslucht als drijfmiddel

  Download Productblad

Terug