Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

LB100 Vloeibaar Start Pakket

  • Milieuvriendelijk lasspat scheidingsmiddel, met water te verdunnen
  • Siliconenvrij
  • Geen schadelijke oplosmiddelen
  • Geen spuitbus

STARTERS PAKKET, bestaande uit:

  • 5 kg. can anti lasspat vloeistof JOKISCH LB 100 VLOEIBAAR;
  • 1 x lege jerrycan, 25 ltr., met tapkraan;
  • 4 stuks kunststof handvernevelaars.

Starters pakket is goed voor minimaal 20 ltr. “kant en klaar” lasspat vloeistof, wat gelijk is aan ca. 100 spuitbussen !

Eigenschappen

LB 100 VLOEIBAAR verhindert het vastbranden van lasspatten op de werkstukken en lasmal bij alle materiaalsoorten; Lasslakken zijn eenvoudig te verwijderen, ook bij V-lassen. Het schoonmaken van de las wordt tot een minimum beperkt waardoor een enorme kostenbesparing gerealiseerd wordt. Lasspatten vallen van het product of lasmal af of zijn eenvoudig met een doek te verwijderen. LB 100 VLOEIBAAR is bovendien in te zetten bij het puntlassen aangezien de contact-electroden niet vastbranden. Aangezien LB 100 VLOEIBAAR met water verdund opgeneveld wordt, levert dit product een enorme kostenbesparing ten opzichte van spuitbussen, bovendien heeft men geen (chemisch) afvalgevaarlijke en geen brandbare producten of reacties zoals bij de meeste lassprays met drijfgassen.Restanten zijn eenvoudig en goed te verwijderen met lauw/warm water of met een alkalisch ontvettingsmiddel waardoor geen problemen bij nabehandelingen zoals galvaniseren, zwarten en lakken.

Gebruik

5 ltr. JOKISCH LB 100 VLOEIBAAR anti-lasspat vloeistof in de lege 25 ltr. jerrycan en verdunnen met 3 delen water (gebruik hiervoor de geleegde 5 ltr. jerrycan), draai vervolgens de bijgeleverde tapkraan op de jerrycan en vul de handvernevelaars.

Voor een optimale werking slechts een dunne filmlaag opnevelen.

  Download Productblad

Terug