Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Leibaanolie 68 en 220

Speciaalolie voor leibanen en geleidingen

  • Universele olie voor uw gereedschapmachine
  • Verkrijgbaar in 2 viscositeitsklassen

Eigenschappen

Leibaanolie 68 en 220 zijn mineraalolie producten met hoogwaardige additieven voor het smeren van leibanen en geleidingen. De Leibaanoliën bezitten een optimaal de-emulgerend vermogen en verdragen zich uitstekend met snij-koelvloeistoffen. Speciale toevoegingen verhinderen het “stick-slip” fenomeen en zorgen voor een constante glijsnelheid, ook bij lage aanzetten; Hierdoor is een exacte positionering van het werkstuk of gereedschap verzekerd.

Verder eigenschappen:

  • Optimale viscositeit / temperatuur verhouding
  • Hoge weerstand tegen veroudering
  • Uitstekende corrosiebescherming
  • Optimale slijtage bescherming
  • Groot aanhechtend vermogen

Gebruik

Leibaanolie 68 / 220 worden hoofdzakelijk ingezet voor het smeren van leibanen en geleidingen bij gereedschapmachines en zijn geschikt voor toepassing op kunststof geleidingen. Leibaanolie 68 / 220 zijn ook als hydraulische olie inzetbaar (volgens DIN 51 524, deel 2 betr. hydraulische olie HLP). Leibaanolie 68 / 220 zijn geschikt voor de smering van lagers en aandrijvingen.

Visc. 40°C mm²/s: 68/220
Vlampunt °C : 230/240
S.g.20°C kg/dm3: 0,88/0,89

Verpakking

Jerrycans à 4, 9 en 20 ltr; Vaten à 50 ltr. en 180 ltr.

  Download Productblad

Terug