Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

RUSTKEEPER 70

Anti corrosievloeistof

  • Vormt een dunne, wasachtige beschermingslaag
  • Langdurige bescherming bij vochtige omstandigheden

Eigenschappen

RUST KEEPER 70 is een dunvloeibare oxydatiewerende vloeistof. Na verdamping van het aromaatvrije oplosmiddel ontstaat een dunne, drukvaste, wasachtige beschermlaag, welke corrosie werende inhibitoren bevat en een goede waterafstotende werking heeft. RUST KEEPER 70 kan worden toegepast als beschermingsmiddel van werkstukken, onderdelen en machines, zowel voor tijdelijke als langdurige conservering. RUST KEEPER 70 bezit zeer goede roest- en vochtwerende eigenschappen en is niet agressief voor lakken, rubber, etc. RUST KEEPER 70 heeft een “standtijd” bij binnen opslag van 1 tot 2 jaar.

Gebruik

RUST KEEPER 70 kan d.m.v. sprayen, druppelinrichting, opkwasten of onderdompeling aangebracht worden.
Verwijdering: Rust Keeper 70 kan m.b.v. een koudontvetter worden verwijderd.
Zeer geschikt voor eindconservering t.b.v. opslag en transport.

Verpakking

Jerrycans van 4 ltr, 8 ltr en 20 ltr. Vaten van 50 ltr en 180 ltr.

  Download Productblad

Terug