Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Snijolie SUPRA NEOC 1311

Non ferro snijolie

  • Op basis van minerale olie voor de bewerking van non ferro.
  • Chloorvrij

Eigenschappen

Supra NEOC 1311 is een hoogwaardige snij- en dieptrekolie bestaande uit speciale EP (= hoge druk) additieven voor de bewerking van non ferro. Bovendien bevat dit product een basis minerale olie met een extreem laag gehalte aan aromaten. Supra NEOC 1311 is zowel bij spaangevende als bij spaanloze bewerkingen inzetbaar op vooral non ferro metalen, zoals aluminium en aluminium legeringen; koper en koper legeringen; zink en zink legeringen; messing; aluminium gietwerk; brons; etc…
Supra NEOC 1311 is dun-vloeibaar, waardoor goede koelwerking, prima oppompbaarheid, laag verbruik en kostenbesparend; Slechts een paar druppels is voldoende voor een optimale werking.
Supra NEOC 1311 gaat niet verharsen of verkleven, de restanten vormen een vloeibare oliefilm welke goed te verwijderen is met een normaal ontvettingsmiddel.

Gebruik

Supra NEOC 1311 is uitermate geschikt voor draad-tappen, draad-snijden, boren, frezen, ruimen, ponsen, stansen, etc..In te zetten d.m.v. spuitflesjes, circulatiesystemen of met druppelsystemen; Economisch in gebruik: slechts een paar druppeltjes zijn voldoende voor een optimale bewerking.

Visc. 40°C mm²/s: 28
Vlampunt °C : > 165
S.g.20°C kg/dm3: 0,89

Verpakking

Doos à 10 x 250 ml. flacons; Jerrycans à 4 ltr., 9 ltr. en 20 ltr.  Vaten à 50 ltr. en 200 ltr.

  Download Productblad

Terug