Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Snijpasta WAC 201

Metaalbewerkingswas, verpakt in kartonnen huls

  • Chloorvrij;
  • Op basis van minerale olie.

Eigenschappen

Snijpasta WAC 201 is een geel-bruine was met speciale hoge-druk (EP) eigenschappen voor verspanende bewerkingen. WAC 201 is economisch in gebruik: Slechts een minimale hoeveelheid is voldoende voor een optimaal resultaat. Restanten zijn uitstekend te verwijderen is met een normaal ontvettingsmiddel. I.v.m. het gebruik van nieuwe additieven is het gebruik van chloorhoudende EP toevoegingen overbodig.

Gebruik

Snijpasta WAC 201 is een snijvet verpakt in een handige kartonnen huls, vooral geschikt voor de bewerking van non ferro materialen zoals aluminium en alu-legeringen, koper en koper-legeringen, zink en zink -legeringen; Echter ook gietijzer en staal kan met het WAC 201 uitstekend bewerkt worden. Het WAC 201 is vooral geschikt voor het toepassen op zijkanten van zaagbladen en bandzagen echter het WAC 201 kan ook ingezet worden bij draad-tappen, -snijden, boren en frezen. De deksel van de huls verwijderen en de pasta aan de andere zijde van de huls uitdrukken.

Visc. 40°C mm²/s: Pasta
Vlampunt °C : 
S.g.20°C kg/dm3: 

Verpakking

Kartonnen huls à 300 gr.

  Download Productblad

Terug