Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

TOOL PROTECT

Lasspat beschermingsspray, white spatter shield

  • Langdurige bescherming tegen lasspat inbranding;
  • Vormt een droge, witte beschermingslaag;
  • Verhindert aanhechting van lasspatten;
  • Verhindert poriën en fouten in de lasnaad;
  • Siliconenvrij;
  • Spaart uren reinigingstijd;
  • Verminderd machinestilstand;
  • Verhoogd de productiviteit;
  • Heeft een langdurige werking.

Eigenschappen

TOOL PROTECT vormt een witte beschermingslaag tegen het vasthechten van (las)spatten op gereedschap, machine, lasmal, lasrooster, product, etc.. waardoor de standtijd enorm wordt verhoogd en machinestilstand tot een minimum beperkt blijft. De gasstroom wordt niet belemerd waardoor een perfecte las afgeleverd kan worden zonder poriën.
De besparing aan laskoppen is enorm!

Gebruik

Voor gebruik zeer goed schudden, na het duidelijk horen van de kogel de bus nog ca. 30 sec. extra schudden.Het te beschermen oppervlak vrijmaken van vervuilingen zoals olie en vet vervolgens licht opsprayen tot er een dunne, witte beschermlaag gevormd is.
De koude laskop dun aan binnen- en buitenkant insprayen tot er een dunne, witte beschermlaag gevormd is.Voor het beginnen met lassen moet de opgebrachte laag droog zijn. Ook verkrijgbaar als “Tip Dip”.

Verpakking

1 Doos = 12 Spuitbussen à 400 ml.
Ook verkrijgbaar als tip dip in blikjes à 250 ml

  Download Productblad

Terug