Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

HYPER DK12

Snij-koelvloeistof

  • Synthetische snij-koelvloeistof; Geen minerale olie
  • Chloorvrij
  • Formaldehydevrij
  • Secundair aminevrij.

Eigenschappen

HYPER DK 12 is een speciaal synthetische koel- en verspaningsmiddel met uitstekende corrosiebescherming. HYPER DK 12 heeft een uitstekende weerstand tegen bederf waardoor een lange vloeistof- standtijd mogelijk is.

Gebruik

Men moet erop letten dat de machine vooraf grondig gereinigd is zodat een menging met een ander snij-koelvloeistof voorkomen wordt; Het is daarom aan te bevelen om vooraf de machine te reinigen met systeemreiniger SR1 zodat een heldere, stabiele emulsie wordt verkregen.

Oplosverhoudingen
Normale verspaning : 5 % (1 : 20)
Zware verspaning : 7 % (1 : 15)

Verpakking

Jerrycans van 10 ltr en 25 ltr. Vaten van 60 ltr en 220 ltr.

  Download Productblad

Terug