Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Kompakt W5 PLUS

Snij-koelvloeistof

  • Geschikt voor zware bewerkingsprocessen
  • Chloorvrij
  • Boorzuurvrij
  • Volledige aminevrij
  • Formaldehydevrij
  • Geen CLP gevaren-etiketteringsplicht

Eigenschappen

Kompakt W5 PLUS is een metaalbewerkingsvloeistof op basis van minerale olie. Door de combinatie van speciaal geselecteerde additieven en een lage pH waarde is dit product zeer huidvriendelijk. Hoogwaardige EP additieven maken dit product geschikt voor de zwaarste bewerkingen. De snij-koelvloeistof heeft uitstekende anti-corrosie eigenschappen en is schuimarm zodat de vloeistof ingezet kan worden in machines met hoge pompdrukken. KompaktT W5 PLUS geeft een stabiele emulsie en is zowel bij zacht als bij hard leidingwater in te zetten.

Gebruik

De fijndisperse, water oplosbare snij-koelvloeistof Kompakt W5 PLUS+ is universeel in te zetten bij vele soorten metaalbewerking in zowel conventionele- als in CNC gestuurde machines. Kompakt W5 PLUS+ is tevens geschikt voor lichte spaanloze bewerkingen.

Oplosverhoudingen
Verspanen van staal en gietstaal : 5 – 10 %
Verspanen van non ferro              : af 5 %

 

Verpakking

Jerrycans van 9 ltr. en 25 ltr. Vaten van 55 ltr. en 200 ltr. .

  Download Productblad

Terug