Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Kompakt YV

Snij koelvloeistof

  • Voor middelzware tot zware bewerkingen
  • Voor waterkwaliteit met hoge hardheid
  • Half synthetisch
  • Chloorvrij
  • Secundair aminevrij
  • Formaldehydevrij

Eigenschappen

KOMPAKT YV is een snij koelvloeistof op basis van minerale olie. Door het gebruik van nieuw ontwikkelde emulgatoren is deze vloeistof zeer geschikt voor gebruik met water van een hoge- tot zeer hoge hardheid (veel andere snij-koelvloeistoffen gaan dan indikken). Door de combinatie met hoogwaardige EP additieven is dit product geschikt voor een breed spectrum aan bewerkingen. Bovendien heeft het KOMPAKT YV uitstekende anti-corrosie eigenschappen en is schuimarm. KOMPAKT YV geeft een stabiele emulsie met een lange koelvloeistof standtijd. Speciale anti-slijtage (AW) additieven zorgen ervoor dat met hoge snij-snelheden verspaand kan worden.

Gebruik

KOMPAKT YV vormt een fijn disperse snij-koelvloeistof en in te zetten bij vele soorten metaalbewerking. KOMPAKT YV is geschikt voor de universele metaalbewerking in zowel conventionele als in CNC gestuurde machines.

Oplosverhoudingen
Lichte verspaning : 5 %
Zware verspaning : 6 – 7 %
Zeer zware verspaning : 10 %

Verpakking

Jerrycans van 10 ltr. en 25 ltr.  Vaten van 60 ltr. en 220 ltr.

  Download Productblad

Terug