Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Koncentraat W1 OP

Snij-koelvloeistof

  • Universeel voor lichte tot middelzware bewerkingen
  • Chloorvrij
  • Secundair aminevrij
  • Formaldehydevrij
  • Geen CLP gevaren-etiketteringsplicht

Eigenschappen

Met water verdund geeft Koncentraat W1 OP een fijn-disperse, heldere emulsie met een uitstekende corrosiebescherming en schuim-stabiliteit. De emulsie heeft een zeer hoge weerstand tegen de ontwikkeling micro-organismen waardoor een lange standtijd van de snij-koelvloeistof gegeven is.

Gebruik

Koncentraat W1 OP is universeel inzetbaar voor de lichte tot middelzware metaalbewerking. Door het lage gehalte minerale olie is Koncentraat W1 OP ook in te zetten voor slijpbewerkingen. Door de goed schuimstabiliteit is Koncentraat W1 OP vooral ook te gebruiken op plaatsen met een lage waterhardheid en in metaalbewerkings machines met hoge pompdrukken.

Verpakking

Jerrycans van 25 ltr. Vaten van 60 ltr. en 220 ltr.

  Download Productblad

Terug