Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Koncentraat W2 OP

Snij koelvloeistof

  • Chloorvrij
  • Secundair aminevrij
  • Formaldehydevrij
  • Half synthetisch
  • Schuimstabiel

Eigenschappen

KONCENTRAAT W2 OP geeft een transparante emulsie met een zeer hoge weerstand tegen bederf waardoor een lange standtijd van de snij-koelvloeistof gegeven is. KONCENTRAAT W2 OP is schuimstabiel waardoor dit product ook in te zetten is in gebieden met een lage waterhardheid en in machines met hoge pompdrukken. KONCENTRAAT W2 OP heeft een uitstekend spoelvermogen voor spanen en slijpstof en geeft een zeer goede corrosiebescherming.

Gebruik

KONCENTRAAT W2 OPis niet alleen in te zetten in conventionele metaalbewerkings machines maar ook in hoogwaardige NCN/CNC gestuurde machines. Vanwege zijn zeer hoge weerstand tegen bederf is de vloeistof uitstekend in te zetten voor de bewerking van gietijzer en gietstaal.

Oplosverhoudingen
Normale verspaning            :        5 %
Zware verspaning                :        6 %
Gietwerk                              :        7 %
Als slijpemulsie                    :        4 %

Verpakking

Jerrycans van 10 ltr. en 25 ltr.  Vaten van 60 ltr. en 220 ltr.

  Download Productblad

Terug