Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Koncentraat W2OP – CBA

Snij – koelvloeistof

  • Stabiele emulsie, algemeen inzetbaar
  • Boorzuurvrij
  • Chloorvrij
  • Formaldehydevrij
  • Volledig aminevrij
  • Schuimstabiel

Eigenschappen

Koncentraat W2OP – CBA is een boorzuurvrij, wateroplosbaar koel-smeermiddel met een goed resistentie tegen bederf, uitstekende spoelwerking, hoge schuimstabiliteit en uitstekende corrosiebescherming. De emulsie is schuimstabiel waardoor in te zetten in gebieden met een lage waterhardheid, in machines met hoge pompdrukken en bij gereedschappen met inwendige koelkanalen. Door de unieke formulering heeft de emulsie nauwelijks verdampingsverliezen (nevelvorming), waardoor laag verbruik van koncentraat. Met water gemengd geeft het Koncentraat W2 OP – CBA een fijndisperse emulsie met een uitstekende weerstand tegen micro-organismen waardoor een een lange standtijd van de snij-koelvloeistof wordt verkregen.

Gebruik

Koncentraat W2OP – CBA is niet alleen in te zetten in conventionele metaalbewerkings machines maar ook in NCN/CNC gestuurde machines. In te zetten in gebieden met zowel hoge als lage waterhardheid. Vanwege de uitstekende schuimstabiliteit is dit product in te zetten in machines met hoge pompdrukken en bij gereedschappen met inwendige koelkanalen.

Oplosverhoudingen
Verspanen van staal en non ferro : 5 – 12 %
Slijpen van staal en non ferro        : 5 – 10 %

 

Verpakking

Jerrycans van 10 ltr. en 25 ltr.  Vaten van 60 ltr. en 220 ltr.

  Download Productblad

Terug