Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

N.B.K. – SKI Slijpkoncentraat

Slijp-koelvloeistof

  • Speciaal slijpmiddel, zonder vetstof
  • Chloorvrij
  • Synthetisch
  • Secundair aminevrij
  • Boorzuurvrij
  • Formaldehydevrij

Eigenschappen

N.B.K. – SKI is een synthetische slijpmiddel op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor de ski industrie zonder chloorverbindingen, zonder vetstoffen en zonder minerale olie met uitstekende corrosiebescherming. De N.B.K. – SKI emulsie heeft een hoge weerstand tegen bederf. Bovendien heeft het een uitstekende spoelwerking van de slijpsteen zodat de steen onberispelijk schoon wordt gehouden. Slijpstof bezinkt vrijwel onmiddellijk zodat een nieuwe circulatiecyclus geen slijpdeeltjes meer bevat waardoor een beschadiging van het slijpoppervlak wordt voorkomen. N.B.K. – SKI bevat geen boorzuur waardoor o.a. de neiging tot verkleving voorkomen wordt.
Verdere eigenschappen:
– Heldere, stabiele emulsie
– Geen schuimvorming waardoor slijpbrand wordt voorkomen
– Lange standtijd van de slijpsteen
– Geen verkleving
– Reukloos
– Huidvriendelijk.

Gebruik

Vooraf de machine grondig reinigen en desinfecteren met SYSTEEMREINIGER, daarna goed doorspoelen met water om schuimvorming te voorkomen. Vervolgens de slijpbank afvullen met nieuwe N.B.K. – SKI emulsie.

Oplosverhoudingen
Slijpvloeistof   :   2,5 – 4 % (1 :  40 tot 1 : 25)

Verpakking

Jerrycans van 5 ltr, 10 ltr. en 25 ltr. Vaten van 60 ltr. en 220 ltr.

  Download Productblad

Terug