Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

HYPER BO

Snij-koelvloeistof

  • Synthetische snij-koelvloeistof; Geen minerale olie
  • Nitrietvrij
  • Chloorvrij
  • Boorzuurvrij

Eigenschappen

HYPER BO is een watermengbare, snij-koelvloeistof zonder minerale olie. HYPER BO is vooral geschikt voor bewerkingen waarbij verbeterde smerende eigenschappen nodig zijn. HYPER BO is bijzonder huidvriendelijk; De fijn-disperse micro emulsie heeft een hoge weerstand tegen bederf en geeft een uitstekende corrosie bescherming. HYPER BO heeft een goed scheidingsvermogen met industriële smeermiddelen zoals leibaanoliën en hydraulischeoliën waardoor de levensduur van de emulsie aanmerkelijk wordt verlengd.

Gebruik

Vooraf de machine grondig reinigen en desinfecteren met SYSTEEMREINIGER SR1, daarna goed doorspoelen met water om schuimvorming te voorkomen. Vervolgens de machine afvullen met de nieuwe HYPER BO micro-emulsie.

Oplosverhoudingen
Normale verspaning       :   4 –   5 % (1 : 25 tot 1 : 20)
Zware verspaning           :   6 – 10 % (1 : 17 tot 1 : 10)

Verpakking

Jerrycans van 10 ltr. en 25 ltr. Vaten van 60 ltr. en 240 ltr.

  Download Productblad

Terug