Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Keramische lasbescherming TOOL PROTECT nu nóg doeltreffender!

Na langdurige ontwikkeling en tests hebben we de droogtijd van de keramische beschermingsspray Tool Protect met 50% gereduceerd. Hierdoor is het product nog efficiënter in gebruik geworden.

Tool Protect vormt een langdurig werkende, witte, keramische beschermingslaag om het vasthechten tegen te gaan van (las)spatten op gereedschappen, machines, lasmallen, lasroosters, polen van puntlasmachines, producten, etc.. waardoor de standtijd enorm wordt verhoogd en machinestilstand tot een minimum beperkt blijft. Het lasproces hoeft niet te worden onderbroken.

Door de bijzondere samenstelling van de witte, keramische anti-hechtings laag hechten lasspatten niet. Hierdoor wordt bijvoorbeeld het kostbare onderbreken voor het reinigen en/of verwisselen van lastoortsen sterk gereduceerd. De gasstroom blijft ongehinderd waardoor een perfecte las afgeleverd wordt zonder poriën.De besparing aan laskoppen is enorm!

Lasklemmen blijven optimaal functioneren en elektrische kabels en stekkerverbindingen worden tegen lasspatten beschermd waardoor deze nauwelijks schoongemaakt moeten worden. Hierdoor wordt een geweldige kostenbesparing gerealiseerd en een enorme verhoging van de productiviteit.

Tool Protect kan ook worden ingezet bij het vlamspuiten waarbij het niet te bewerken gedeelte wordt behandeld met Tool Protect waardoor op dit gedeelte geen metaaldeeltjes aanhechten.

Voordat met het lasproces wordt begonnen, wordt het te beschermen oppervlak van de lastoorts één keer ingespoten. De witte keramische beschermlaag is eventueel te verwijderen met louw warm water.

Tool Protect is niet alleen verkrijgbaar in spuitbus maar ook verkrijgbaar als vloeistof in blikjes à 250 ml.

Neem kontakt met ons op voor meer informatie en laat u verassen met onze concurrerende prijzen; E mail: info@hagoort.net, tel. 013 5051555.

Terug