Professional in metaalbewerkingvloeistoffen

Fluid-monitoring; Een volgende stap in ‘smart technology’

Hagoort Groep neemt een volgende stap in ‘smart technology’. Dat doen we onder meer met de introductievan het Jokisch FOSIA SFM fluid-monitoring systeem.

Dit systeem stelt verspanende bedrijven in staat om volledige controle te houden over de snij-koelvloeistof in de machines. Het Jokisch FOSIA SFM fluid-monitoring systeem is een innovatief systeem dat uw koelmiddelbeheerproces automatiseert. Het handhaaft automatisch het vloeistofniveau en juiste concentratie, voor optimale prestaties en verlenging van de levensduur van de koelvloeistof. Tevens zal deze ontwikkeling de werklast van de operator verlichten en de ecologische voetafdruk van de productie verminderen. De volledig automatische regeleenheid bewaakt de kwaliteit van de koelvloeistof in de metaalbewerkingsmachine. Het optimale vloeistofniveau wordt gehandhaafd door geautomatiseerde vulprocessen en metingen die zijn geconfigureerd volgens uw specifieke behoeften. Wanneer de kwaliteit van de metaalbewerkingsvloeistof verandert, kan het Jokisch FOSIA SFM fluid-monitoring systeem deze aanpassen of u waarschuwen wanneer actie nodig is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pim van den Borne via telefoonnummer 013 505 1555.

Terug